Evinbecit Kizlar lütfen cevap verin ya deliricem geçmek bilmeyen mide bulantısı kusma ve 2. Gebeligim oğlumda hiç olmadı sizce kötü bir duruma mi işaret
Sydaglsen Evinbecit hayır canım neden kötü olsun her gebelik aynı olmaz zaten cinsiyetleri aynı olsa bile farklı deneyimler yaşayan bir sürü anne var. Allah yardımcınız olsun azalır umarım.
Evinbecit Sydaglsen Teşekkür ederim inşallah geçer işte bende oğlumda hiç olmadı ya bunda da tam tersi şeyler oldu bakalım geçer inşallah
Lyla65 Ayın sonuna kadar neredeyse 4 tane prilam aldım günlük her sabah boş mide kusuyordum. Su ile başlıyordum onu da kusuyordum. Çok zor oldu şimdilerde ilaç kullanmıyorum ama ara ara kusuyorum. İlki erkek çocuk mis gibi gebelikmiş şimdi kızımı bekliyorum. Her gebelik farklıdır ama cinsiyet bu kadar fark ettirir mi bilemedim. Eğer bu ilk gebeliğim olsaydı ikinci hemen olmazdı 2 yaş var arada :))
Bsrokn Lyla65 benim erkek ama 14 haftadayim kusuyorum ilaçta kullanıyorum ne zaman bitecek bilmiyorum birşey yiyemiyorum çok kötü oldum
Evinbecit Lyla65 Benimde bir oğlum var 3 yaşında hamilelik boyunca rahat geçirdim ama bunda sürekli sizin gibi sabah boş mide ile kusma gece de mide bulantısı ile uyanıyorum bakalım 28 ocakta cinsiyet öğrenirim inşallah
Lyla65 Sıvı almayı ihmal etmeyin Salatalık gibi elma gibi çok şeker hissettirmeyen ama sulu şeyler geçecek inşallah. Halinizi çok iyi anlıyorum 5. Ay dolduğunda kilo bile almamıştım
Evinbecit Lyla65 Salatalık çok yiyorum inşallah geçer bir an önce dün acile gittim alttan muayene ile 1 hafta ilerde dedi yani 15 hafta cinsiyet belli ama söyleyemem dedi
Bsrokn tugcebaby1 bugun gittim serum yaptırdım galiba salgın varmış hamilelikle tetikliyordaha kötü yapıyor inşallah bir an önce sizin de kusmalariniz geçer 🥺
Evinbecit Talentedmom Hiç bilmiyorum ki 28 ocakta randevum var benimde içimden kız geçiyor rabbim hayırlı olanı nasip etsin