Dilaralav Aynı idrarı ikisine aynı anda damlattım ve aradaki farka bakın. İnnovita’da bariz şekilde silik çizgi varken Laboquick’te zor görülen hayalet çizgi var. Aradaki hassasiyet ve kalite farkı benim için artık çok net. Daha da labo almam
hellolittlesunshine Dilaralav ben tam tersini yaşadım innovita hep bu şekilde silik gösteriyordu ama yumurtlama günü aynı kırmızılıkta olmuyordu. İkisini aynı anda karşılaştırdım yine innovita tam iki kırmızı değildi ama labquick böyleydi. Başlarda silik gibi gösterse bile yumurtlama günü net şekilde kırmızı gösteriyor yani bende öyle oldu.
Yektek22 Dilaralav tamam da burda ben sıkıntı göremedim. Sonuçta pik değil yumurtlama dönemini gösterip göstermemesi önemli
Dilaralav Laboquick’le boşa zaman harcamışım. Neyse ki çabuk ayırt ettim. Yumurtlama görmedim sanıyordum geçen ay ama belki de gördüm ve testin hassasiyetsizliği yüzünden değerlendiremedim
Deletedmom_984 Laboquick cok guzel bi markaydi ta ki gecen aya kadar. Bu ay hem gebelik hem ovu testinden herkes sikayetci. İyi ki farketmissiniz🌸
Dilaralav Deletedmom_984 ben ilk kez düzenli şekilde yaptım geçen ay ve pik göremeyince çok üzüldüm ve hep innovita Laboquick karşılaştırması görüyordum bide innovita deneyeyim dedim bugün başladım ve çok şaşırdım ya bakar mısınız aradaki farka. Herkes öğrensin ve benim durumumda olan varsa ona göre üzülmesin diye paylaştım. Teşekkür ederim 🙏🏻☺️🌸
Deletedmom_984 Dilaralav ben innovita kullandim sizin laboquick te yasadiginizi yasadim gecen ay. Bu ay bir gebenin günlüğü strip test kullandim o kadar net gosterdi ki inanamadim. Eger denemek isterseniz o da aklinizda olsun. İnsallah mutlu haberi alirsiniz🌸
Dilaralav Deletedmom_984 aa doğru onu da çok yazan oluyo bu innovita bitince inşallah gerek kalmaz ama kalırsa bide onu denerim artık 🥹 tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim 🙏🏻❤️🥰
Sevgiiss Deletedmom_984 o markasında testleri çok soluk gibi geliyor bana ben denemedim ama burda gördüm hepsi aynı değil mi acaba
Deletedmom_984 Sevgiiss bunlar benim bu ay ki ovulasyon piklerim. T c den daha koyu cikiyor. Belki yumurtlama sorunlari vardir ya da yeterince pik olmayanlara denk gelmis olabilirsiniz bilmiyorum🌸
babyiscomings İnnovitanin hassas gebelik testini almıştım 10 lu 7-8 inde silik çizgi çıkardı benim için güvenilirliği 0