Tugceaker Melek6060 33 haftalığım erken doğum olabilir çantan hazır olsun dedi doktor elim ayağım birbirine karıştı 3 günde bütün eksiklerini tamamladım bende korkuyorum bi anda doğarsa küvete girerim diye düşünüyorum
2cocukluana_ İlk dogumum 40+3 de kuzum 2.ye hamileyim şuan 34.haftamdayim tam inşallah da zamanında doğar sen neden erken doğumdan bahsettin bı sağlık sorunu vs mi var
Melek6060 2cocukluana_ genelde erken doğum oluyo benimki 1 ve 2 inci doğumlarım33 biri biri35 haftalıktı bu gece de çok sancm var sabahı zor ediyorum
Melek6060 Tugceaker Allahık zamanında doğum nasip etsin hepimize agrım var baskım aşırı bakalım yarın erkenden gidicem
Melek6060 2cocuklubiranne zamanında gelir inşallah 33 ten sonra başlardım bende erken korkum olmasa ama herşeyimiz hazır
Tugceaker Melek6060 benimde öyle sürekli kasık bel ağrısı baskı var sürekli tuvaletim geliyo hayırlısıyla dağlıkla gelsinler en azından 2 hafta daha dursalar çok iyi olur ya doktor ağır kaldırma dedi ilişki yasağı bile koydu
Melek6060 Tugceaker 33 haftalık olan 21 gün yattı küvezde 35 haftalık olan yatmadı şu an suyum geldiği için 33 haftalık yatışım yapıldı
Melek6060 Tugceaker oğlum da 33 haftada geliyor ciğer gelştrici vurdular bir gün önceden sancım devam ederse alacaklar yarın yoksa bekleyeceğiz biraz daha