Doğum yapan annelerin tavsiyesi yada tecrübesini çok merak ediyorum, inşaallah iyi geçmiştir bnde orda yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum 2. Sezeryanim bu arada olacak inşaallah 😍
Adana şehir hastanesinde doğum yapmış yada yapacak anneler
busraanneoluyor Ben de oraya gidiyorum orada doğum yapacağım ikinci doğumum olacak
busraanneoluyor Benim bir tanıdığım yapmıştı hiç memnun kalmamıştı
Htccndn neden ve ne zamn yapmıştı
Peki
Melishera01 ilkinide mi orda yapmıştıniz ? Kaç yıl önceydi ? Hangi doktora gidiyorsunuz 🥰
busraanneoluyor Daha 3 ay oluyor yapalı doktorundan memnun değildi öyle söylüyordu tek oda değildi dedi
busraanneoluyor nasip olursa bende orda yapacam normal doğum görünüyor şuan 37+6
5 Ocak devlet hastanesine gittim Dr Aylin iplik e orda doğum yapmayı tavsiye etmedi yenidoğan yoğun bakım olmadığı için şehir hastanesinde yap doğumu dedi bana
- Düzenlendi
busraanneoluyor hayır ilkini özelde yapmıştım şimdi de şehir hastanesine gidiyorum Sefa arlıer doktorum. Sezeryan olacağım oranın normal doğumundan memnun değil kimse çok ilgi yok.. Kuzenimde sezeryan yaptı 1 ay önce çok memnun kaldı tek kişilik odaya verdiler. 10. Katta zaten vip suit odalar varmış ücretli diye biliyorum o odaları kişiye özel veriyorlar bakacağım gidince
Htccndn aa bana niye öyle bişey dedi o zaman cuma günü kontrole gitmiştim direkt öyle dedi yani ki gebeliğim de normal riskli bir durum da yok şuan
Melishera01 vip oda olduğuna emin misiniz ben orda çalışan tanıdık bir hemşireye sordurmustum ücretli oda yok demişti
- Düzenlendi
Htcsnmtn evet girişteki yönlendirme tabelasında yazıyor zaten 10. katta vip suit odalar yazıyor ücretsiz de olabilir. Tanıdık olunca aldırıyorlarmış genelde o odaya gittiğimde öğreneceğim
Melishera01 öğrenince yazarmısınız çünkü aile hekimindeki hemşiremiz kadın doğum acilden gelmiş ona sordum yok öyle bisi dedi sadece tanıdık olunca temiz oda ayarlıyor dedi ki ilk doğumu orda normal doğum yaptım o zamanda öyle bi duyum almadım şimdiki bebeği özelde düşünüyorum 37 haftalık olduk ama doğum değil de diğer branşlar için Özek oda ayrımı olabilir çünkü doğum katı her koridor başı hemşire ebe doku doğum yapmadan da hasta yanına kimse alınmıyor her açıdan koruma ve temizlik için
Aaaabbbccc memnun kaldınız mı peki normal doğumdan bende düşünüyorum ama çok fazla olumsuz yorum var biraz tedirgin oldum
- Düzenlendi
Aaaabbbccc olur gittiğimde öğrenirim ben de tabeladan görmüştüm ama o katın servisine çıkıp öğrenmem gerekiyormuş çıkarım gittiğimde öğrenirim. Ben de tanıdık birileri olunca o odaya aldıklarını duydum yani hastaneden bir tanıdığın olması gerekiyor yakının