derinn16 egehannannesi1 bende miray ismini kızıma koymak istiyordum ama anlamı yanlış biliniyormuş Mir farsçada bey demekmiş miray de ay gibi parlak bey anlamında miran mirza gibi erkek ismiymiş 🤷🏻♀️
Sena-cy00 Edamy Ayliz ismini şu sıralar duyuyorum hep ve çok hoşuma gidiyor.. Kızımın adı Ahsen nasip ilerde bir kız kardeşi olursa Ayliz yada Aysima hoşuma gidiyor erkek de Ahlas ismi hoşuma gidiyor.. Nasip diyelim 😊🌸🌸🌸
Edamy Sena-cy00 inşallah güzel uyumlu olur benim de hoşuma gidiyor ama anlamı gerçek mi bilmiyorum o yüzden Eldem le arasında kaldım
Fatmadali Edamy bende Ayliz ve Elis arasında kalıp Elis karar verdik eşimle ama aklım kalmadı da değil 🤭 Bence Ayliz çok güzel bir isim 💕
Gks_01 Edamy ayliz daha iyi gibi değişik isim koyucaz diye çok saçmalamayalım kızlar . Geçen çocuk polikinliğinde ekrana bakıyordum , minel , bamsıalp , alyadua , batıberk , ilena , böyle saçma sapan şeyler gördüm şok oldum yahu fazla mı abartmışız acaba 😅
Edamy Gks_01 zaten benim derdim de o açıp TDK ye bakarsanız Eldem in kız ismi olduğunu anlamını görebilirsiniz uydurma bi isim değil aksine Türkçe kişi adları sözlüğünde geçiyor ben de anlamının net olmadığı isim koymama çabasındayım. Kim ne isterse de koyabilir ona da saygım var.
Edamy fatmakymz evet işte beni de düşündüren bunlr ama Ayliz in de anlamı net değil diye kararsızım ama teşekkürler ☺️