Annekuzusu066 ceyda_bozkurt0 hay maşallah gündüz gece ayrımı yapıyo karnında bile rabim hayırlıca kavuştursun inşallah
Annekuzusu066 Agustos21 benim hiçbir sebep yokken oldu iki kez parça aldılar patolojik hiçbir sebep çıkmadı kuzum inanki benim oğlum öyle zor olduki iki düşük iki kürtaj ardından oldu
Agustos21 Annekuzusu066 oo senin işin zor baya Allah yardımcısı olsun, bütün askerlerimiz güvenlik görevlilerimizin
Hicrettt Annekuzusu066 kızım kıpır kıpır, cis var zırt pırt donemiyorum 😂😂😂 saymakla bitmeeeeez, eşim de horul horul uyuyor rahat rahat, onu da boğasim geliyor 😂
Agustos21 Annekuzusu066 iyiki olmuş ya bi oğlun bende bi tane bulsam hayırlısıyla zaten oluyor ama düşüyor, düşüklerimizden sonra size kan sulandırıcı iğnesi verdiler mi ?
Annekuzusu066 Agustos21 kuzum tazminat alacak ya onunla faize vermeyi düşünyo sonrasında bekçi olarak girecek
Annekuzusu066 Gulsena09 yok benimde bıtane maşallah allah bağışlasn ama o yine iyi günleriniz emin ol
Agustos21 Annekuzusu066 hmm bende sürekli çıkmadı pıhtın diyo ama ne bileyim , olur inşallah Allahın izniyle