Tugcek_ Kubrasrlozd merhaba prime da mı doğum yaptınız acaba nasıl geçti Ergün hoca ve hastane ekibi nasıldı ben de orda doğurmayı düşünüyorum da merak ettim
Kubrasrlozd Tugcek_ merhaba, ben vm medicalde doğum yaptım süreç çok güzeldi doktorumuz gerek ameliyatta gerek de ameliyat sonrası ilgisi çok iyiydi. Aneztezi ekibini de çok beğendim. Ameliyat sürecinde sıkılmama bile fırsat vermediler hoş sohbet eşliğinde güzel bir süreç geçirdik çok şükür. Allah kolaylık versin sizede
Tugcek_ Elifekiz merhaba hangi hastanede doğum yaptınız acaba nasıl geçti ben de Ergün hocaya gidiyorum doğuma az kaldı da merak ediyorum
Tugcek_ Kubrasrlozd sizin adınıza çok sevindim sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ederim umarım benim de çok güzel geçer
denizemikk Medikal Park Gebze belediye yanında ki şubeleri 82.00₺ dediler Gebze devlet hastanesi karşısındakine 90.00₺ fotoğraf ve oda süsleme emzirme eğitimi ve diyetisyen desteği veriyorlarmış sezeryan yada normal doğum olması fark etmiyormuş