Meltemanneolsun Bebiş büyütüyoruz işte niye kötü geçsin aman her yıl aynı şeyler boşver canım yasamana tadını cikarmaya bak
Htccndn Meltemanneolsun Aynı şekil bende bebiş büyütüyorum 😂 aynen her yıl aynı şeyler ama ne bilim işte 😂
Elerebi Yani ahir zamandayız rabbim neyi yazmışsa onu yaşayacaz ama telaşlanmayın anı yaşayın tevekkül edin Allah’a sığının
Datlum 2025 adet yılı diyorlar ben Diyarbakır da depremi yaşadım şimdi de Bingöl depremi diye söylentiler çıktı ne uyku var ne bişi bu sosyal medya zarar aslında ama kullanmadan da yapamiyorum
Htccndn Datlum Allah korusun gerçekten o günleri bir daha yaşamayalım bingölde kardeşim okuyor Allah göstermesin 14 ocaktan sonrada adanada ve çevresindede bekleniyor deprem
Slmcnmyeniben Htccndn pardon ama buna güldüm gercekten inanıyor musunuz bide tarih verir oldular artık 😂
AybenYB Htccndn hoş başlamadı hoş da devam etmiyor maalesef, tek mucizem desteğim karnımdaki oğluşum 🥹🧿🤰🏻
Htccndn AybenYB Eminimki hepimizin tek mucizesi bebişlerimizdir onlar olmasa ne olurduk acaba gerçekten düşünüyorum ❤️
pskdanisman1anne Hasta geçiyor hiç iyi gelmedi. Bir idrar enfeksiyonu o bitti şimdi grip ne zaman iyi olacağız acaba 🥹
Htccndn pskdanisman1anne Çok geçmiş olsun canım ay o idrar yolu enfeksiyonj kadar kötü birşey yok gerçekten geçen bendede çıkmıştı ateşim 40 dereceye kadar yükseldi sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi onunda yan etkileri oldu mide bulantısı baş ağrısı mahvolmuştum