9 ay önce doğum yaptım o günden bu yana hiç yoğun regl öncesi belirti yaşamadım. 16 Aralık son regl tarihim sonrasında geri çekilme ilişkileri oldu. (Bebeğe olumluyuz) 21 Aralık regl bitişti fakat lekelenmelerim oldu 1-2 gün daha normalde olmaz. 21 Aralıktan 1 hafta 10 gün sonra falan yoğun şekilde bel ağrım oldu dikkat etmedim ağrıdır dedim. Sonra Ocağın ilk haftası göğüs hassasiyeti, beyaz akıntı şiddetli kasık ağrısı, şişkinlik, iştah açılması gibi belirtilerim oldu. Test yaptım silik çizgi çıktı ikinci test yaptım negatif çıktı. Akıntılar yoğun şekilde devam ediyor. 16 Ocak diğer regl tarihim kan vermedim henüz erken bence. Aklıma takılan şu 9 aydır regl olmadan hiç düzgün belirti yaşamadım bel ağrısı o kadar. Ha birde ishal durumu var ve gaz. Kaç gündür devam ediyor acaba bir gariplik mi var bilemedim enfeksiyon mu hamilelik mi bilmiyorum. Bu belirtiler yeterli mi acaba hamilelik için? İkinci hamileliğim ama merak ediyorum🙃 bakalım 4-5 gün sonra test yapacağım. Umarım olumlu olur istiyoruz çünkü öyle böyle 😅 Test negatif çıkınca bir üzüldüm