mahirsmom Brgmde kuyruk sokumu ağrısı 3 4 gündür ara ara vajinada batma ve gece uyuyamama 🥲 sürekli burnum kuruyuyor geceleri uyuyamıyorum o yüzden
EsK07 Brgmde Şiddetli bel ağrısı, pelvik kemiği ağrısı ve arada ateş basmaları var artık. Geceleri huzursuzum uyuyamıyorum bir de 🫠
Elfelf475 Brgmde göbek deliği acıyan ağrıyan var mı ya. Ben bir ona dayanamıyorum ikinci hamileliğim ama ilkinde hiç böyle bir acı görmedim 🤦🏻♀️
civcivmomy EsK07 ah o ateş basması o terlemeler bemi bitirdi… Yaklaşık 28. haftadan beri ateş basmasıyla uğraşıyorum
EsK07 Yagmur205 Yok geçmiyor hiç. Bel fıtığım var o da etken bende. Reformer pilates yaptığım için biraz azaltıyor ağrının şiddetini kısa süreli esnemelerle
kubranur2538 kasılma oluyor karnım taş gıbı oluyor sancı geliyor arada bı egzersız yapınca azalıp geçiyor bebiş de sağolsun çok sert hareket ediyor bazen gozlerım doluyor acıdan 😂ınsallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri ❤️
Sevdaluk Bende aynı ateş basması uyuyamama çabuk yorulma hepsni yaşıyorum ama az kaldı diyorum hepsi geçicek
civcivmomy EsK07 neler yapasım var da işte,göbüş büyüdükçe ben bişey yapamıyorum… yatakta sağ/sol dönmek bile ne büyük lüksmüş😅 Bir de ilk zamanlarda omuzlarım ağrıyo diyodum hey gidi heyyyy
Sevinccakir Karın ağrısından ölüyorum resmen, ve yediğim herşey dokunuyor🥺 Bağırsak problemlerim çok fazla
EsK07 civcivmomy Bende aynı durumdayım şimdi bir taraftan bir tarafa dönerken savaş veriyorum resmen. Bir de el bileklerimde ödemden kaynaklı tendon zedelenmesi var
daghan_ Brgmde 35 e gireceğim şiddetli bir mide yanması resmen boğazıma kulaklarıma vuruyor , dönem dönem halsizlik iştah artışı