zynpknt Deryz valla bende olurken duydum ama çokmuş burda bile bir sürü insanı gördüm benimle aynı şekilde olan sürekli yatmamız gerekiyor tuvalet dışında oturmak yürümek yok zor bir süreç o yüzden allah herkese sağlıklı hamilelik versin
Pelnztrk Deryz kimyasal gebelik derken yani bende geçirdim ama bebek düşürme v.s gibi şeyler olmadı. Herhangi bir ilaç vermemişti bana dr.
Deryz Pelnztrk valla benim değerim 650 kadar yükseldi 4 gün sonra doktoraa gittiğimde nokta kadarda olssa gördük ultrasonda ama doktor tutunmaya çalışmış ama olmamış değerin düşmüş düşük yapıcaksın dedi
Pelnztrk Deryz hıı sizinki baya yüksekmiş ben 2 kere test yaptım çift çizgi gördüm kan verdim 90 felan çıkmıştı sonra niye bu kadar düşük acab diyip bir gün sonra tekrar testle kontrol ettiğimde hiç çizgi görmeyerek tekrar gittim kan vermeye değerim 0 a düşmüş 1 2 gün içinde. Hatta hafif kanamam gelmişti o da adet kanı başlangıcıymış. Doktor ne gebelikten ne de düşükten say demişti 😵💫
Deryz Pelnztrk benimkine ilkte sağlıksız gebelik dedi sonra kimyasal bi gebelikte olabilir dedi anlam veremedik tutunmuştuda aslında anlamadık
Pelnztrk Deryz hayırlısı olsun oluyor bazen öyle 🥰 ben bi kayıp yaşadım, üstüne de kimyasal şimdi 7 aylık hamileyim darısı en güzel şekilde sana
Deryz Pelnztrk bakalım bugün bizde doktora gittik değerim 4 e düşmüş doktorum tekrardan gebelik düşünebilirsin dedi bi yanım istiyor diğer yanım kararsız bilemiyorum hakkımızda hayırlısı 😂
Pelnztrk Deryz yani tabi düşünebilirsin , ama bence 1 2 ay bekle hem bedenen hem zihin olarakta toparlanırsın. Benim kimyasal öncesi 10 haftalıkken bi kaybım olmuştu üstüne kimyasal yaşayınca bir süre bekledim şahsen gerçekten psikolojik olarak yıpranmıştım
Dorukmerve Deryz hayır vermedi sadece diğer ay kontorole çağrımıstı 1 ay düşünme düzene girsin demişti bir ay sonra gittim normal dedi sıkıntı yok dedi bebek için sonra ki vajinal enfeksiyon çıktı fitil kullanıyorum antibiyotik kullanıyorum cinsel ilişki yasak bu dönemde dedi tedavim bitince inşallah bende düşünüyorum bebek