1gebeshanim Doğum sonrası hangi tür gecelik giyilmeli pantolonlu takımmı, elbise gibi takım mı kullanmalıyım:s yoksa ikisinden de mi alayım. Lütfen tecrübeleriniz çok kıymetli 🥰
_biranneadayi 1gebeshanim https://ty.gl/ydrway5fe9jel Canım bunu tavsiye ederim Aldım denedim aşırı rahat şuanda da indirimde 460a almıştım dün baktım 580di şuan indirimde kaçırma derim👋
1gebeshanim _biranneadayi bunu favorime iklemiştimde şeye tereddüt ettim. İçinden blüz vs giymem gerek sanki yakası açık. İçinde penye vs si yok gibi geldi. Direk sabahlığı var gibi. Yorumlar çok güzeldi içinde bişeyin olmaması beni zorlarmıki
_biranneadayi 1gebeshanim yook canım zorlamaz ben de bir tesettürlü olarak aldım çok kullanışlı. İçine giymene gerek yok sadece atlet giymen yeterli
1gebeshanim _biranneadayi tamamdır o zaman bir bunu alayım. Elbise gibiydi alıyor bazıları çeşit olarak. Ben hiç sevmiyorum ondan. Gerek varmı ki☺️ siz aldınızmı
_biranneadayi 1gebeshanim Yok canım elbise gibi olanlar lohusalıkta kullanışlı olmuyor. Sürekli tuvalete gidiyosun zaten kanama vs durumunda afedersin sıyırması tutması ayrı dert zaten. Kendimizi anca tutuyoruz😅 Bi bundan aldım bi de düz düğmeli pamuklu pijama takımı aldım o kadar. Bunun önündeki kuşak zaten toparlıyor durumu canım istediğin ayarda kapatabiliyosun önünü
1gebeshanim _biranneadayi siyah düşünüyorum☺️ yaa iyiki yanıtladınız valla. Kafam iyi karışıktı boşa fuzuli masraf edecektim