Bussenz Kızlar sezeryana son 8 gün yani normal doğum yapabilmek için bir haftam var, hiç bebiş gelecekmiş gibi değil sizde durumlar neler 😢
DNZMHMHT Bussenz sağlıkla alırsınız inşallah kucsginiza. sezeryan için doktor kaç gün önceden gün verdi acaba. Benim de 35 6 dayım ikiz gebelik doktorim sezeryan için gün vermedi hala bı 15 sonra konusurz. Çevremdeki herkeste gün vermiş olması gerekiyor neyi bekliyor falan diyor
Bussenz DNZMHMHT doktorum 40. Hafta dolduğu gibi alırız kendi gelmezse demişti 23 oluyordu yani, sonra 23 ünde izne çıkacağını söyleyince 20 si olarak anlaştık
Gizemburcuu DNZMHMHT Benim de ikiz gebelik doktorum ilk hedefimiz 35.hafta sağlıkla görürsek ikinci hedef 37. Hafta dedi. Bence normal sizin doktorunuz da mümkün olduğunca ileri bir tarihte almak istiyor büyük bir ihtimalle bebişleri 😍Benim yolum uzun daha hepimiz sağ Salim alırız inşallah kucağımıza bebeklerimizi
DNZMHMHT Bussenz anladım normal gelmediği için sezeryan dediler. Hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız canim
DNZMHMHT Gizemburcuu siz hac haftaliksiniz acaba. Aslında benim ikiside baş geliş kanala yerleşmiş dönecek gibi değiller bellki normal bile olur dedi ilk gebeliğim normaldi biraz korkuyorum tehlikesi vsr diye oda her iki doğum şeklinin de kendine göre tehlikesi var doğru tercihi bebisler yapar zaten dedi
Gizemburcuu DNZMHMHT 19+3 benim. İlk doğumum benimde normal oldu. Ve çok kolay bir doğum geçirmiştim. İkiz gebelikte korkuyorum açıkçası normal doğumdan. Hakkkmızda en hayırlı olan nasip olsun
DNZMHMHT Gizemburcuu aynen yaa benimdecilki normal ve rahat bir normal doğum olmuştu. Ben şuan 35 6 haftaligim ve rahimimdeki baskıdan afedersiniz kabızlık problemi bile yaşıyorum yani diyorum normal hayatta yapamam heralde ıkınma hissiyatim ağrıdan dolayı sıfıra inmiş durumda. Bakalım hangisi hayırlı ise rabbim onu nasip etsin inşallah sağlıkla alırız bebisleri kucsgimiza