Bugun ciktik konrtolden 29+2 deyim boyu 38.5 cm kilosuda 1400 gram. Şükür hicbir problemi yok daha öncesinde 26 haftalik dogum yaptim bebegimi 2 gun sonra kaybettim. O yuzden kilo boy kiyaslamalarina girmeyin hayatta en onemli sey sagliktir candır yaşamdir nefestir. Tabi bilgi amaclari verilebilir ama benimki tombis seninki az olsun demek cok yanlış. Bu haftada olmasi gereken bebek kilosu 1200 gram ila 1500 gramdir . Kilolu uzun bebek saglikli ya da zayif kisa bebek hasta anlaminda degil. Saglik saglik saglik 🥲 serklajli halde ilaclarimla sık kontrolumle bekliyorum haftada 1 muayaneye gidiyorum. Rahim ameliyati geçirdim perde ve yakışıklılıktan dolayi erkek dogumu tetikledigi için. Daha sonrasinda 14. haftamda serklak dikiş ameliyatina girdim. Yatarak günlerimi geçiriyorum. 🤲🏻
mart 8 10 gibi sezaryana alinacagim Allahin izni ile eger beklerse minigim. Hazirlik icinde 3 takim oyun halisi ve elektirikli sallanan anakucagi disinda birsey almadim sag salim dogsun sonra almayi planliyorum hepsini. Ellerimde gebelikten dolayi palmar eritem olmuş kipkirmizi ve yanmalar oluyor elimde ayağımda ve tiroidlerim az çalıştığı icin ilac iciyorum 28. Haftama.kadar degelerim cok iyiydi 28. haftamda tiroid çıktı ve kasilma icin 15 haftadir ilac kullaniyorum. Birde geceleri fitil kullaniyorum benden bu kadar 😀 Allah herkesin gönlüne gore versin