Glhayat_54 Merhabalar..Aranızda yeniyim ve hamişim 8 sene sonraki 2.hamişliğim 😊 yine buralarda olmak cok değişikmiş ve ilke göre cok zorluyo beni 😊
Glhayat_54 Deletedmom_121 Başka platformdaydım 😊 güzel oluyo buralarda sohbet etmek arkdslık kurmak sadece biraz yaşlandık diyelim 🙈
Talentedmom Deletedmom_121 yeni hali bence daha güzel değişmiş eskiden insanlar çok acımasız ve hakaret boyutunda yorumlar yapıyordu kaynanasını görümcesini eltisini çok anlatan vardı şimdi pek denk gelmiyorum
Deletedmom_121 Glhayat_54 Yani iyi yanları çok tabi bilgi alışverişi yapiliyor, bazen kavga gurultude var tabi bir şekilde zaman geçiyor burası olmasa ben çok sıkılırım Heralde ,😂
Deletedmom_121 Glhayat_54 Evet evet Neyseki ben her ortama ayak uyduruyorum kavgaysa kavga sevgiyse sevgi kimse kusura bakmasın kısasa kısas 😂😂😂
Glhayat_54 Deletedmom_121 cok tatlısınız 😂🙈 ama öyle durumlarda site engelleme yapmıyormu ? ceza falan verip bi süre gelemıyosun yani eskiden benim olduğum yer öyleydi cok rahat kavga edilemiyordu 😂
Glhayat_54 Deletedmom_121 ahahaa bak işte sana cvp vereuim derken kendime etiket yapmışım 😂😂 önümzde uzun zaman var öğrenicez 🙈
Glhayat_54 Blueeberryy 18 haftalığım herseyden tiskiniyorum yemek yemeği deli gibi özlediiimmmm başka sorunuz varsa alayım 😂😂🙈
Deletedmom_121 Glhayat_54 Yani engelleme var tabi ama genelde emin olun kendini savunan engelleniyor çok gördüm öyle , Kadın haklı ama engellenmiş ne kadar acı
Blueeberryy Glhayat_54 veriyo hicbisey yapmadigim halde birisi bi konuya etiket yapti oraya yorum bile yapmamistim halbuki bi baktim su tarihe kadar ceza 😂 dedimki ben ozamana kadar dogururum ha hatta bugunmus cezanin bitisi 😂 tekrar hesap actim ama doguramadimda 😂😂😂😂
Blueeberryy Glhayat_54 bende 13. Haftalarda baslamisti hersey kokuyodu gecti çok şükür 😂😂😂 bende 39+5 dogumu bekliyorum ama hic sanci bisey yok😂
Glhayat_54 Blueeberryy ahhh kendi gençliğimi ilk hamileliğimi hatırlattın 😂🙈 40.haftamda suni sancıyla doğum yapmıştım😊 bekledikce daha cok gelmiyor 😂
Glhayat_54 Glhayat_54 baya ara verince tam olarak anlayamıorm nerde ne var ne durumlar diye ama çözücem bende inşallah buraları 😂