Mftmat Merhaba Hanımlar 32 haftada kasılma Ağrı çekenler var mı? doktor bu hafta karnımı biraz gergin ve kasılmış buldu hep dinlen dedi ve magnezyumu 3 e çıkardı . Sizde de aynı durumda olan var mı Korkuyorum bu kasılmalar neye işaret olabilir
tbmn Mftmat Benimde oluyor 32 haftalığız sancı gibi baskı gibi oluyor rahatsız oluyorum ikinci hamileliğim ilkinde böyle olmamıştı hiç sancım yoktu suni sanı alarak doğum yapmıştım
Selenayylmz Mftmat bende de aynısı var doktor dinlen dedi ve progestoran verdi başka bişey yok ama acile gittiğim de enfeksiyon cok yüksek cıktı istersen onada baktır bi enfeksiyon kaynaklıda sancı kasılma oluyor
babyiscoming_ Mftmat ben yaşamadım o haftada. Bol bol dinlen bence. Benim doktorum magnezyumu 2ye çıkarmama bile izin vermedi ya sırt ağrılarım için iyi olabilirdi :/
Asyaninannesi_ Sırt ağrısı ve kasıkda aralıklarla batma varmı benim bugun ilk defa bu kadar cok oldu ve batma ve kasık agrısı korkuttu açıkçası
anonimuye Selenayylmz benmde aynı şikayetlerm var cok az enfeksiyon cıktı ama ilaç vermedi bol su iç dedi içiyorum ama yinede arada agrm oluyor
Selenayylmz anonimuye ağrılar aslında bizi doğuma hazırlıyor ondan da fazla oluyo önceki haftalarda ben hiç yürüyemiyordum kasıklarımda kemik ağrısından şimdi o geçti gibi ama adet sancısı gibi sancılarım başladı 3 gün oldu antibiyotik içeli hala bir etki göremedim bakalım nasıl geçicek
anonimuye Selenayylmz gecmiş olsun normal o zman hamilelikte ama hersey e stres olıyoruz cok zormus daha dogurmadan anne olmak😮💨 saglıkla kucagımıza alalım inşallah