smyr18ysf İlk oğlum 38+3 te normal doğumla gelmişti. Şimdi 2. Oğlum 38+2 deyim ve heyecan dorukta. Artık gelsin istiyorum ama düzensiz sancı ve kasılmadan başka bi şey yok. Günü yaklaşan anneler neler yapıyorsunuz doğuma hazırlık için 😊
Almira_ smyr18ysf 38+2 yiz. Valla dana gibi yatıyorum. Egzersiz vs yapmam lazım.biliyorm ama hiçbirini yapmıyorum. Sürekli tatlı yapıp yiyorum. Ye iç yat modundaym yani. İki gündür bademcigim sis. Bulaştırdilar bana o yüzden şimdi halsizlik de var. Tek bir çatlağın yoktur. Dün 7 adet çatlak farkettim kırmızı belimin iki yanında. Moralim. bozuldu. Dogursaydm su kızımı da kurtulsaydm diye düşünüyorum.
Rzbn smyr18ysf 39+1 kısa yürüyüşler yapıyorum anca korku ve tedirginlikte cabası ilk doğumum olacak inşallah kolay sağlıklı ve rahatgeçer hepimizinki❤️🥹🙏🏻
smyr18ysf Buglemlina6161 aaa günümüz bile aynı 😅 maşallah bize. Ay benimde öyle abisi 38 bitince geldi diye ümitliydim ama yok gelmiyo bu. Bi şeyler yapıyo musunuz doğuma hazırlık için spor yürüyüş plates gibi
Buglemlina6161 smyr18ysf valla hiç bişey yapmıyorm temizlik ev bi oğlum var bide 3 bucuk yasında aksama kadar anamı ağlatıyo yürümeye dermanm bile kalmıyo😀😀😀
smyr18ysf Rzbn evet gün geçtikçe insan daha çok korkuyor riskli dönemler tabi. Bende merdiven inip çıkıyorum bi o kolay geliyor
smyr18ysf Buglemlina6161 tecrübeli annelerdende hep bunu duyuyorum eve ancak yetişiyoruz oturamıyoruz gerçekten. Benimde 6 yaş bi oğlum var büyük ama yinede işi bitmiyor.