babyiscomings Kızlar yumurtlama zamanı böyle şeyler normal mi böyle hep midem ağzımda ve gözümü hareket ettiremicek kadar şiddetli baş ağrım var ilaç içmek istemedim tutunmayı engeller diye
Kocaklardansecil babyiscomings benim migrenim var. Ama migrenle alakası olduğunu düşünmüyorum 9 haftalık hamileyim. Adet gecikmem olmadan önce şiddetli baş ağrısı çektim hemde gözüm yerinden çıkacakmış gibi sağ gözümü açamadım ağrıdan sonra migrenimin tuttuğunu düşündüm ama değilmiş bence
babyiscomings yeni_anne2 yok hiç anlamadım 2 gündür böyle sağ gözüme vurdu ağrısı yumurtlamayla alakalımı anlamadım bide ağeı kesi içmedim ilaç içmiş olmiyim diye napıcam bilemedim
yeni_anne2 babyiscomings tansiyonnuza da baktırın isterseniz geçmeyen baş ağrısı tansiyon da yapiyor canım
babyiscomings Cennet55 ayy sankş ilk kez bu kadar şiddetli oldu acaba migren başlangıcımı çünkü çok değişik gözüme vurdu kafamı çeviremiyorum
yeni_anne2 babyiscomings yarın bir eczaneye gidip rica ettiğiniz takdirde hemen bakıyorlar ondan sonra yumurtlamadan mı kaynaklı olduğunu anlayabilirsiniz gebelık mi düşünüyorsunuz
babyiscomings yeni_anne2 şimdi baktık canım tansiyonuma normalde hep 10/6 çıkardı şuan 12/9 ikiside ideal tansiyon aslında ama hep olan tansiyonuma göre birazcık yüksek o etkiledi mi acaba
babyiscomings yeni_anne2 gebelik düşünüyoruz o yüzdende ilaç kullanmak istemedim ama en kötü Parol içicem
babyiscomings Kocaklardansecil ayy hadi bakalım ama yumurtlamadan sonra başladı ağrı yani 3 gün önce yumurtlama gördüm 2 gündür ağrım var gebelikle alakası yoktur dedik bizde çünkü çık erken
babyiscomings yeni_anne2 değerlendirdim canım bu gün çatlamamjn 2. Günü bu günüde değerlendirebilirsem çok iyi olcak ama baş ağrım dahada şiddetleniyor ilişkiden sonra