karamella_ Kızlar 1 aylıkken beta değeriniz kaçtı 4+3 günlükken verdim 1000 bin çıktı iyimi şimdi 6 haftalık oldu doktora gitmedim ilk gittiğimde gözükmedi 2 hafta sonra kontrolüm yarın yine kan versem mi artış nasıl diye sizce yoksa kontrolümü bekleyin
Eda42_ karamella_ İçin rahat edecekse ver ama en doğru kese görüldüyse pek önemli değil 4 haftalık da zaten çok küçük oluyor o yüzden en iyisi 6 haftalık da gitmek sende yarın gidince görürsün bebeğini de on gün sonra görürsün inşallah 🤰🏻🤰🏻
Birmucize17 karamella_ ben ilk öğrendiğimde 359 çıkmıştı doktorum 6 haftalık olduğu zamana randevu vermişti daha ileri atmayın bence zaten kese görünüyor ilk önce sonrasında 7-8 hafta da kalp atışı duyuluyor
Meryeminannesi20 karamella_ kanamanız yoksa şikayetinizde yoksa niye kan verceksiniz ki ben ilk öğrendiğimde 91 ile öğrendim ön gün geçikmiştim bu değerle zaten kesede bebek te adet en az 10-15 gün geçtikten sonra gözükür
karamella_ Eda42_ keseyi görmedim şimdi gitsem gözükür belki ama 2 hafta sonraya bilerek sıra aldım tam belli olsun kalp atışı belli olsun iki iş olup ultrasona girmeyim diye ama merak etmıyorda değilim 4+2 günlükken gözükmedi aklım hep orda
karamella_ Birmucize17 iste sürekli radyasyona maruz kalmaması için ileri zamana aldım randevuyu gitmişken kalp atışını da dinlemek için
Birmucize17 karamella_ telefonların daha çok radyasyon yaydığını düşünüyorum açıkcası tercih meselesi tabi ilk zamanlar çok önemli 2 kere dış gebelik yaşadım ve birinden geç farkedildiği için iç kanama geçirip tüpüm alındı o yüzden herkese ilk zamanlarda sık muayene tavsiye ediyorum.
Birmucize17 karamella_ gittim doktor görmemiş 1 hafta sonra daha önce takibimi yapan doktora gittim o gördü çok büyümüş fakülteye sevk verdi orda iç kanama oldu maalesef acil ameliyata girdim
Reyhan07 Birmucize17 hiçbir belirtisi varmı dış gebeliğin benimde 6 7 haftalık olunca ilk muayene olmayı düşündüm hatta randevu aldım 27 Ocağa sat 5 Aralık
Birmucize17 Reyhan07 lekelenmeler vardı sadece onun dışında belirti olmadı bir de düzenli artış olmuyor kan değerlerinde
Morrinah 5 haftalığım ben de 7. Haftaya gideceğim kese ve kalp atışı için doktorum biraz bekle 2 hafta betada sorun yok kanama olmadığı sürece bekle dediler