BusrAsil2019 başka türlü nasıl ikna edilebilir? Babamın evinde de her şeyim vardı, yani çok şükür gençliğim de çocukluğum da her şeyi görerek geçti. Daha bekarken her şeyi elde etmiş bir genç kızdım. Yedim, içtim, gezdim ve sonra evlendim. Aynı şekilde evliliğim de üzerine katarak devam.etti. mesela mal varligimdan vs bahsetmedim. Mesela iki haftada bir şehir şehir gezdigimizden bahsetmedim. Yani zaten yapabildiğim şeyleri açıklama olarak yazmamın nesi görgüsüzlük? Ha görmemiş olsam, evlendikten sonra hepsini elde etmiş olsam tamam görmemişim diyecem de, benim gibi görmusunu az bulursunuz merak etmeyin 😁 mesela şuan yaptığım açıklamalar nasıl ki sizin hakaretinize karşılık bir cevap niteliğinde ise o zaman yaptığım açıklamalar da konunun net anlaşılması içindi. Ha bu arada ne düşündüğünüz de umurumda değil açıkçası. Sonuçta beni tanımaz, bilmezsiniz. Yaşantımı görmezsiniz. O yüzden bu aciklamama bile gerek yoktu aslında ama yazmış oldum bir kere. Hala görgüsüz olduğumu düşünüyorsanız kıskanç olduğunuzu düşüneceğim 😉