Sevgikelebegi777 haklısınız. Cahilliklerine verin. Ben mühendisim. Okudum çalıştım kendi arabamı aldım istediğim gibi biriyle evlendim 30 yaşımda ve çok şükür çok mutluyum. Hiçbir şey düşündüğümun aksi çıkmadı, mantıklı karar verip mutlu bir evlilik yaptım. Hamileliğimde ise hiç çalışmadım. Koca parası yedim 😂 eşim hiçbir şeyimiz eksik tutmaz. Cüzdanımda birkaç bin TL mutlaka vardır her zaman. Ama mesela bugün bir iş teklifi geldi, haftada 1 ya da 2 haftada 1 olmak üzere bir firmaya danışmanlık vereceğim. Yenidoğan bebekle zor olacak elbette ama insanın kendi parası, kendi cabası bambaşka. Bunu tatmamis, başaramamış insanlar anlamazlar bizi. Yoksa eşimin parası zaten benim param. Ama bu asla bir başarı değil. Mesela yılbaşı hediyesi bana iPhone aldı haberim yok içinden gelmiş, evimde robot supurgeden tutun, kurutmaya, yumurta pişirme makinesine yoğurt yapma Makinesine kdr her şey var. Eşim ne istediysem aldı. Bunlari başarı diye anlatsam cahillikten başka şey değil. Asıl başarı benim kendi başarımdir. Kocamın benim.ifin yaptıkları değil