susi2 Selaaamm yeni hamişler nasılsınız? Ben bugün 5+1 oldum. Herhangi bir şikayetim yok şu an. Sizler ne durumdasınız keseyi gördünüz mü?
gizzemm0 susi2 5+2 :)) Hiç bir belirti vermiyor bende de. Önümüzdeki hafta muayeneye gideceğim. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🙏🙏
Ozlllmb susi2 5+4 2 güne kadar hafif hafif koku hassasiyeti vardi ama 2 gündür kafami kaldıramıyorum herşey kokuyor 😐
susi2 gizzemm0 Amiiinn inşallah 🙏🏼 İlk bebeğimde düşük olmuştu o yüzden tek duam sağlıkla kucağıma almak ❤️ İnşallah hepimiz olması gereken zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Hayyattt susi2 peki ilk muanede ne demem gerekiyor doktora gebe izlem polikinliğine aldım randevu ama ilk gebeliğim hiç bi bilgim yok😂
susi2 Hayyattt Aaayy hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın ☺️ Hamileyim demen yeterli olacaktır 🥰 Doktor senden kan ister bhcg bakmak için bir de ultrasonla bakar
Burcutku 5 haftaya yakın gitmiştim keseyi görmüştük 1 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım herşey yolundadır Inşallah Mide yanması arada bi kasık ağrısı uyku gelmesi dışında şükür bir problemım yok 🌸
susi2 Burcutku Bende de biraz şişkinlik başladı yemek yiyince karnım çok şişiyor hamilelikten mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama onun dışında bir şeyim yok ☺️ Umarım gidince kalp atışını duyarsınız 😍
eda_x1 Bende 1 hafta önce öğrendim kese görünmüştü 15 gün sonra tekrar gel dediler ama şuanda aşırı bide bulantısı kusmam var hiç iyi hissetmiyorum
merveblttt susi2 5. Hafta da keseyi gördük şuan 6.haftaya girdik cuma günü inşallah kalp atışını da duyarız 🤲☺️
susi2 merveblttt Bu Cuma bende doktora gideceğim inşallah kalp atışını duyarım ☺️ Cuma günü benim 5+6 oluyor 😍 Sizin ne kadar olacak cuma günü
merveblttt susi2 6+5 oluyor duyamazsanız da üzülmeyin paniklemeyin doktorum 8.haftaya kadar normal olduğunu söyledi bana
susi2 merveblttt Evet evet biliyorum eğer duyamazsam ki yüksek ihtimal hiç üzülmek yok ☺️ Teşekkür ederim ❤️❤️