Talentedmom anneoluyorum94 dene bence saça da çok iyi geliyor çok güzel besliyor hatta oğlum konak olmuştu sadece Hindistan cevizi yağı iyi gelmişti
anneoluyorum94 mycuppycake merhabalar sabah doktora gittim, ne yazıkki kortizonlu kremsiz geçmeyeceğini söyledi çok ince tabaka halinde uygulayacağım. Bir de hap verdi günde 1 kez içicem 3 gün sonra geçer gibi konuştu hadi inşaAllah 🥲🙏🏻
mycuppycake anneoluyorum94 Kortizonlu krem için en fazla 1 hafta kullanabilirsin dediler bana ve tüm karnım olduğu için önermediler. İnşallah çabucak geçer 😊🙏🏻
anneoluyorum94 mycuppycake eveeet şükürler olsun geçti hiç kaşınmıyorum geceleri de rahat uyuyorum 🙏🏻 tenimde o kızarıklıkların olduğu yerler kahverengiye dönüştü soluyor galiba rengi. Günler sonra bugün dışarı çıktım kıyafet giyebildiğim için çok mutluyum 😅 siz nasılsınız ?
kubra0209 anneoluyorum94 evvahedogal sayfasından çatlak önleyici serum alabilirsiniz içeriği tertemiz doğal 🌸
mycuppycake anneoluyorum94 Ayy çok sevindimm hadi gelmiş geçmiş olsun ☺️ teşekkür ederim ben de iyiyim 😇
anneoluyorum94 mycuppycake çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun, Allah tekrarından ve beterinden korusun hepimizi 🙏🏻🤍🌸☺️