Ruri Kızlar benim 24’ünde gelmesi gerekiyor ama yaklaşık 2-3 gündür aşırı kasık ağrısı,bel/sırt ağrısı, mide bulantısı ve yanması çekiyorum psikolojik de olabilir tabi bilmiyorum sizde durumlar nedir?
Erva_41 Ruri benimde 20 si aşıırı kasık ağrım vardı dün akşam bu sabahta peynırımsi kahve rengi akıntı geldi sebebini merak ediyorum yerleşme kanaması falan olabilir mi
Ayse2188 Ruri benim de 22 mide bulantısı hissediyorum ama geçen ay da böyle oldu adet oldum psikolojik sanırım test yapmak da istemiyorum
H-a-t-i-c-e Ruri bat 21 Ocak benim de bende de aynı belirtiler var mide bulantısı yanma vb psikolojik sanırım erken gebelik testi yaptım ilk idrarla değil ama negatif çıktı adete 2 gün kala genelde pozitif olurmuş varsa öyle diyorlar ama bilemedim
imcakir Benimde 26, Ben daha dün ve önceki gün yumurtlama gördüm O yüzden belirtiler psikolojiktir diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
MujganisMom Ayse2188 Benimki de 22’si bende her ay aynı belirtileri yaşarım ama hepsinde de adet oldum artık belirti yaşamayınca hamile olacağıma inanır oldum psikolojim bozuldu. 😄
Nazli59 Ayse2188 21 ine kadar sabredicem erken gebelik tesyleri adetten 6 gün önceye kadar sonuç verir diyor ya sonra da 2. Testi 23 ünde yapıp adet gecikmesi bekleyeceğim kısmetse canım
Ayse2188 MujganisMom yaa ben de zaten adet olacak gibi hissediyorum hayırlısı artık Rabbim en iysiini bilir napalim
Ruri Busra779 kaset testler için adet geçince yapmak daha doğru diyorlar ama tam da bilmiyorum negatifse bile canımızı sıkmıyoruz kızlar hepimiz için hayırlısı🙏🏻🙏🏻