Mlksde Esma006 hayırlı olsun daha yeniymis olsun alınan illaki veriliyo hiç takilmiyorum kiloya ben maksat sohbet edelim istedim ☺️
Mlksde Bebisiminannesii inşallah istediğiniz gibi olur ama genelde alinan kilo doğumdan sonra tamamen gdiyo şuana kadar herkeste öyle gördüm benimde öyle olmustu bu nasıl olur bilemem
Mlksde Tugba2794 Bencede bunyeyle alakali bende çok dikkat ettim desem yalan olur ama bunda pek almadım insallah doğuma kadar böyle kalırım ☺️
Tugba2794 Mlksde kaç kilo aldığımızın zaten bir önemı yok bebişler sağlıklı olsun da kilo alınır da verilir de ☺️
Mlksde Rozzzzaa yaa inşallah vaktinde gelmesi gereken zamanda gelir miniginiz bende erken olucak gibi hissediyorum daha hiç bsy yikamadim hastane kontrolune de daha var korkuyorum ya🙂
Rozzzzaa Mlksde amin canım insAllah hazırlıklarimi yaptım doktor 36 ya kadar anca dayanır dedi ama bakalım 🥹
Nuraydiyebiri Mlksde 32 hafta bitti. 10 kilo aldım. İlk gebeliğimde 22 kilo aldım çok şiştim çok ödem oldum. Bu sefer hamurişine dikakt ediyorum. Bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Son 7 haftayı da koruyarak geçirebilsem ne güzel olur.
Mlksde Nuraydiyebiri her gebelikte bir olmuyo işte birazda vücutla alakalı benim de ikinci gebeliğim ikiside cok farklı her açıdan
AysenTpbs Jasmine2426 Kilolu değilsiniz, aldığınız kilo da az değil normal zaten 8 ve 15 arası normal kabul ediliyor doktorlar için… Kilolu kalanlar içinde 5 6 kilo öneriliyor. Zayıflar içinde 18 e kadar yolu var deniyor.
Jasmine2426 AysenTpbs zaten normal olsun istiyoruz ☺️🙏 Sadece ben dikkat etmedim fazla hareketli olamadım o yüzden benim için biraz az geldi 😁 bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter öncelikle 🫶
Mlksde Tugba2794 aynen öyle gerçekten hiç öyle aklımda aman çok kilo aldim nasıl vericem fln yok yani
Mlksde Tazeanne74 maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizinde güzel gdiyo pek almamışsnz ☺️🌸🌸
Mlksde Meltemm21 maşallah aldığınız hepsi gitmiş zaten olsun hiç dert etmeyin bence diyetide şimdilik düşünmeyin süt açısından tabiki sağlıklı beslenmek lazım ama gerçekten bebekler biraz büyüyünce o kosturma tempo diyete gerek kalmiyo 🤗🤗
Mlksde Papatyamm63 ya aslında bende öyle istiyorum yani inşallah öyle olur hamile kaldığım kiloya tekrar düşsem iyi olur ama nasip bakalm
Tugba2794 Mlksde olmasın zaten :)) İlk gebeliğimde 9kg ile doğuma girdim 20 gunde hepsi kendiliğinden gitmişti zaten