Edizhr AnneeeG1 ben 3 4 gün önce yaptım erken test birde kaset 2 sinde de çıktı dün yerleşme kanaması oldu bugünde devam ediyo yarın nasipse kan vereceğim
Burcak61 AnneeeG1 çarşamba günü beta değerim 5.1 çıkmıştı normalde bat 10 Ocak tı ama bugün sabah regl oldum ve çok şiddetli ağrım var acaba düşük mü yapıyorum
Asyam4316 Benim 10 ocakta adet olmadım belirtiler var fazlasıyla yarın yada Salı test yapayım diyorum ☺️
Eda42_ Burcak61 Canım kimyasal gebelik olmuş o yüzden de bu kadar ağrılı geçiyor yanı yumurta tutunmaya çalışıyor ama sağlıksız olduğu için atıyor kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik olan çok oluyor inşallah senin de öyle olur
Esayyy977 Geçen ay kimyasal oldum 12 aralıkta kanamam olmuştu normalde 9 10 gibi bekliyordum regli ama henüz olmadı sabahları adet ağrım oluyor baya ama akşama doğru geçiyor bakalım tarın test yaparım sabah alıp nasip inşallah 🙏
Burcak61 AnneeeG1 sağolun ilginç birşey ağrı çekiyorum ve ağrının üzerine parça geldi resmen daha önce hiç böyle olmamıştı
AnneeeG1 Burcak61 dediğim gibi canım kimyasal gebelik ne diyeyim bilemiyorum geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah 🫶🤲