nergishanim Kızlar hani doğuma yakın enerji geliyordu ya bende neden aşırı halsizlik var, kafamı kaldıracak halim yok bu halsizlikle nasıl doğurucam diye düşünüyorum 😄 Bu durumu yaşayan var mı yoksa herkes enerjik mi
bboran nergishanim ya bende öyleyim 38+3 bugun dün aksam nisanım geldi agrılarım var ama halsizlik çook fazla
Enesvezeynebinannesi Bende 34+4 üm.bende de var halsizlik.çok çabuk yoruluyorum.Gecekeri uykularım düzensiz onunda etkisi var.Birde bel ve kasık ağrım çok oluyor 🥲 bende düşünüyorum halsizlikle nasıl olacak ? Malum doğumda bize güç lazım.Rabbim yardım eder inşaallah 🥲🤲
nergishanim Enesvezeynebinannesi ay evet geceleri uykusuzluk gerçekten etkiliyor vücut ağırlaşıyor inşallah doğuma yakın enerji gelir ya
nergishanim bboran ay bende nişan sancı açılma falan hiçbir şey de yok kafamı kaldıracak enerjim yok inşallah doğum öncesi hepimize güç kuvvet gelir 🙏
ikibebeliannis bboran bende 38+4 az önce geldi nişanım balgam gibi şeffaftı ama Sizinki nasıldı ağrım sızın yok benim enerjimde yerinde akşama kadar iş yaptım
Enesvezeynebinannesi nergishanim inşaallah doğum öncesi gelmese bile doğum sırasında geliyor.korkıyoruz galan ama gerçekten Rabbim yardım ediyor.zorda olsa kolayda olsa o bebek dünyaya geliyor ve kurtuluyoruz 🥲 inşaallah sağlıklı kolay su gibi bir doğumla alırız miniklerimizi kucağımıza 🤲
bboran ikibebeliannis benimde aynı şeffaftı genelde kanlı yada kahverengi tarıf edıyorlar ama benim öyle değildi. Bide parçalar halinde 4 seferde geldi