kahvesever__ Deletedmom_121 ben iki bebeyle giriyorsam sende girersin canım başta biraz zor olur ama biraz büyünce her şey kolay oluyor o sana alışıyor sen ona alışıyorsun
Deletedmom_121 kahvesever__ Ay maşallah Allah bağışlasın ben bu bebisiminden sonra çocuk düşünmüyorum biz bize yeteriz 😂🫂💕
Deletedmom_121 kahvesever__ Çaktırma eşimde bu biraz büyüsün ikincisini yaparız ben istiyorum diyor ama ben istemiyom 1 iyidir idealdir yine de büyük konusmayayim 😂
kahvesever__ Deletedmom_121 başıma geliyo yoksa 😂😂😂 Benim gibiymişsin bende büyük konuşunca hep başıma gelir🥲🥹
Deletedmom_121 kahvesever__ Hiç sorma ya iyi şeyler hakkında büyük konussam başıma gelmiyo ama niye ya 😂😂
Deletedmom_121 kahvesever__ Şuan acayip güzel şeyler için büyük konuştum ve düşündüm inşallah başıma gelir 😂😂😂
Hasret72 Aynen ya bendr aynı şeyi düşünüyorum, zamanım öyle geçiyor yoksa sıkılırdım herkes çok iyi ya bazıları saçma yprum yapsada uygulamayı seviyorum
Deletedmom_121 Hasret72 saçma yorumlara bende aynı şekilde saçma cevaplarla karşılık veriyorum sende öyle yap o zaman sorun olmuyor kısasa kısas 😂