Sema2019 Merhabalar benim güzel happymom ailem en son 2022 nin subat ayinda aranizdan ayrilmistm su ay itibariyle tekrar anne olacağımı öğrendim hamd olsn Rabbim herkese evlat nimetini tatirsn sizce iki kardes arasnda kac yaş olmali Allah nasip ederse bizmkilern arasna 3 buçuk yaş girmiş olacak..☺️❤️
Deleted33000 Sema2019 benim ilk iki çocuğun yaş aralığı 3 yaş ama şu an 15+2 yım en küçük çocuk 10 yaşında çok ara verdim baya zorlanıyorum
myangelson Sema2019 2022 temmuz ayında bebeğim doğdu ama kaybettim. Tam 2 sene sonra temmuzda yine hamile olduğumu öğrendim şuan 30+4 haftaligiz zamanında ve sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻🧡
Badehandekuzey Sema2019 arası az olanda var 1,5 yaş iki çocuğum hem anlaşıyorlar hem kavga ediyorlar. Dün doğum yaptım kızımla arası 5 yaş, oğlumla arası 3,5 yaş oldu ama eve gidince anlarım severler mi diye☺️
Sema2019 Deleted33000 nasıl ilk iki çocuğunuz anlasiyormuydu ben hep şuan olan yaş aralığını normal görüyordm hamd olsn öyle de nasip oldu ama birbirlerni anlarlar mi bilmiyorum
Deleted33000 Sema2019 küçükken anlasiyolardi ama şimdi bı görsen biraksam birbirini yicekler biri oğlan biri kız karnımdaki oğlanmis büyükler inşallah kendi dagittiklarini toplasalr yeter bana doğumdan sonra
Sema2019 myangelson Canm benim Rabbim selametle kucağına almayi nasip etsn hic bir anneyi evladıyla sınamasın inşaallah
Sema2019 Badehandekuzey Ay anlaşsinlar ya sslinda benim oğlum sessiz sakin anlayışlı bir çocuk ortamlarda baskalari ona karismazsa asla kimseye karismaz ama iste kardes kavrami baska bisey kardesiyle nasıl olur bilemem. Bu arada bebisiniz çok hayırlı olsn ailenize sağlık huzur getrsn insaAllah.
Badehandekuzey Sema2019 teşekkür ederim benim oğlum da tekken akıllı ama ablası olunca çok kuduruyor😂
Gokce35- Sema2019 2023 haziran ayında oğlumu kucağıma aldım 2024 temmuz ayında hamile olduğumu öğrendim 54 gün sonra Doğum inşallah
Sema2019 Alan_Yeliz yaş aralığı bayağı varmis sizn buyuk cocuk tam olarak abi ve abla olmuş size bir güzel yardmcida olur
Alan_Yeliz Sema2019 abi oldu aynn büyük yardımcım çok şükür Allhm herkesin evladını sağlıkla buyutmeyi nasip etsin
Sema2019 MervEslinArden ilk çocukta biraz geç hissedilir die biliyorum ama belki bebis uysaldir seni acitmak istemiyordur ❤️
Sema2019 Badehandekuzey birbirlerini incitmesnler de kudurmak kardeşliğin şanındandir 😅😅 hangmiz kardeslermizle kudurmadk ki.
Sema2019 Deleted33000 ay işte birbrlerne vuran çocuklar zor mental olarak yoruyor insani Allah yardmciniz olsn Allah kardesler arasndaki sevgi ve baglarni kuvvetlendirsn insaAllah