Mervenin Selamlar öncelikle ben birkaç yerde bebek yağının bebek cildi için gözeneklerini kapattını okudum losyon öneriyorlar. Tecrübeli annelere sorum yada bebek hemşireşerine😊 yağ kullanmalımı losyon yeterlimi ikiside kullanılmalımı? Bşrde hindistan cevizi yağını bebe yağı olarak kullananlarda varmış bu sağlıklımı?
tugbamehmetbaki Mervenin ben ikisini kullanmayı düşünmüyorum ha cildinde kuruluk oluşursa Propolis kullanırım diye düşünüyorum
Mervenin tugbamehmetbaki amniyotik sıvının içinden çıkcağınin çok kuru ve dokulmeler oluyor malesef😌 aslında bende nekadar az kimyasal okadar iyi diye düşünen biriyim ama kuru döküntülü bir cildi olsunda istemiyorum🙈
tugbamehmetbaki Mervenin Ya benim kardeşim yeni doğum yaptı biz hiç kullanmadık Propolis kremi aldık Arada onu kullanıyoruz şükür dökülmeleri de olmadı
Mervenin tugbamehmetbaki ay ne güzelşanslı bebişmiş😊😍 umarım bizimkilerde öyle olur yoksa hiç kullanmamak en iyisi tabiki😊
Mervenin Smiley87 evet onuda okudum zeytinyağı hemde sağlıklıymış sanırım bebek cikdini besliyormuş öylem??
Amyleec Ben ikisini de kullanmadım 53 günlük oldu bebeğim gereksiz yere neden vücuduna yapay malzemeler sürelim ki, pisik kremi sürerken bile rahatsız oluyorum ama o gerekli birşey en azından