Zeynepblt Merhaba arkadaşlar günaydın ben 10. Haftamdayım. Gün içerisinde idrar rengim normal renginde cok acık ama sabah kalkıp gittiğimde koyulasıyor benım gibi sorun yaşayan var mı ?
Yilmazfatma Zeynepblt normal canim gece idrar yapmadığın için o koyulaşıyor ama çok koyusa enfeksiyona davetiyedir sen yine takip et ama yanma hissesi varsa doktoruna git
Deletedmom00251 Zeynepblt canım bu bi sorun değil gece sabaha kadar su içmiyosun ondan gündüzde su içtiğin için rengi açılıyo
Tospik Zeynepblt bende 33 haftalığım canım benimki hep öyleydi gece susuz kaldığımız için galiba normal yani korkma
enan Gece kalkıp su içmeye çalışın ben öyle yapıyorum yanimda 1 lt sise bulunduruyorum. Kalkmaya alışıyorsunuz bi süre sonra bebiki cok susuz bırakmamak lazim 20. Haftadan sonra çişlerini yapmaya başlıyorlar daha da koyulaşıyor simdid3n alıştırın kendinizi
Zeynepblt Sağolun canlar mesajlarınız için idrarımda yanma felan yok ama kahverengi akıntı geliyo sadece sabahları ondan dolayı olabilir mi diye düşündüm sadce sabah oluyo