RabiaK27 bereninannesi__ bende öyleydim canım tavuk kıyma kırmızı et yiyemiyordum şimdi sadece tavuk yiyebiliyorum diğerleri hala mide bulantısı yapıyor pişerken
Meltemanneolsun Mrvsmt2502 benim de eşim et sote yapacak 😂 ben bı şey yapmayacağım midem buna izin vermiyor ya ne güzel oldu böyle 😂😂
Mrvsmt2502 Meltemanneolsun oh ne güzel 😂 bende yapamıycam desem zorlamazda kızımla pempe kek yapacaktık oyalansın diye bari iyi bi şey yapın dedi 😃
Abilikardesli Abilikardesli bize de normalde 2 çeşit yetiyor ama bugün annemlerdeyim annem işte bende yemekleri yaptım kalabalığız Annem,babam,babaannem,eşim,ben,oğlum birde doğmayan kızımız💖😍
Mucizee80 bereninannesi__ eşim evde olunca onun istediği oluyor yapmsken ailemi de yemeğe çağırdım aradan çıkardım😀
incimikkk @bereninannesi__ bugün hafta sonu pizza yapma günümüz hafta içi sulu yemek yemekten bıkıyo insan hafta sonuna atıştırmalık yapmak en iyisi bence hepinize kolay gelsin
yasen1 bereninannesi__ yap yap doğan dolmasını denemediyseniz onuda yanına yapın beraber pişirdim şimdi fırına verdim ust kızarsın
Meltemanneolsun Mrvsmt2502 olsun ne güzel yapabiliyorsunuz ben ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum zeytin kraker ve ayran yediğim bunlar özledim vallahi hem yapmayı hem yemeyi
kahvesever__ bereninannesi__ arabaşı yaptım hamuru ve çorbasıyla birde salata belki birazda mercimek köftesi yaparım canım çekti😂
Papatyamm63 yasen1 bazen kurken yanlış okuyorum neden öyle oluyor 😂 biber dolması yazmışsın ben biberon dolması anladım 😂 kendi kendime ediyorum biberon dolması ne sona bir daha okudum anldim
Papatyamm63 bereninannesi__ artık yemek yapmaktan çok sıkıldım diyorum bu ne ya her gün yemek yemek mi olur biegunde olmasin