Deletedmom_121 bereninannesi__ Bugünkü menümüzde Zehir var Günüm zehir oldu hep misafir bunaldım ya 😂😂😂
hhaziran bereninannesi__ bende de yapacak maharet ve güç yok 😂 ev yapımı satan yerden sipariş verdim 😂😂
bereninannesi__ ZeynepDuru17 geçen bende yaşadım bunu var sanıyordum bir kase eşim yemiş. Yaptım yoğurtsuz dedim 🥹
Abilikardesli Abilikardesli bize de normalde 2 çeşit yetiyor ama bugün annemlerdeyim annem işte bende yemekleri yaptım kalabalığız Annem,babam,babaannem,eşim,ben,oğlum birde doğmayan kızımız💖😍
Mry2020 bereninannesi__ yazdan közlenmiş patlıcanım vardı onu tereyağı sütle yapıcam üstüne de et inşallah çorba salata
Mrvsmt2502 bereninannesi__ eşim et sote yapacak💃 bende ona profiterol yapıyorum bence kârlı bir anlaşma 😂
Meltemanneolsun Mrvsmt2502 benim de eşim et sote yapacak 😂 ben bı şey yapmayacağım midem buna izin vermiyor ya ne güzel oldu böyle 😂😂
Papatyamm63 yasen1 bazen kurken yanlış okuyorum neden öyle oluyor 😂 biber dolması yazmışsın ben biberon dolması anladım 😂 kendi kendime ediyorum biberon dolması ne sona bir daha okudum anldim
bereninannesi__ Alyadnz33 ne yapıcam düşüncesi yapmaktan zor zaten 😂 valla biber dolması mı patlıcanlı bir şey mi yapsam karar veremedim
Senamstf Çok mide bulantım var o yüzden kolay ve kokusuz bir şeyler düşünüyorum ama asla bulamıyorum 🤦🏻♀️ 🥹
iremmakk bereninannesi__ bugün tüm gün yatasım var hiç yemekle uğraşacak gücüm yok 😁 kocayı kafalayıp dışardan söyleyeceğim canım çekti diye 😁
Mucizee80 bereninannesi__ eşim evde olunca onun istediği oluyor yapmsken ailemi de yemeğe çağırdım aradan çıkardım😀