aslhnkrts9 Hulyakuzu faydası olur mı bilmiyorum kırmızı pancarı rendeleyip pişirip ılıkken beze sarıp koyuyor kaynanam ama siz doktora sormadan yapmayın kremi falan vardır belki
Emeltsb Hulyakuzu bana yürüyüş bol su kefir yoğurt iyi gelmişti yeter ki geçsin diye yedim bunları bi de kuru kayısı yemiştim kabızlığım geçip düzenli tuvalete çıkınca geçti şimdi her gün tuvalete çıkıp çıkmadığıma dikkat ediyorum her gün çıkınca tekrar etmedi
Mrvsmt2502 Hulyakuzu doktorunuzdan ilaç isteyin gebeyken yapılacak pek bir şey yok maalesef. Daflon diye bi ilaç vardı sanırım isminden emin değilim bende bu gittiğimde isteyeceğim şuan rahatsız etmiyor ama doğum zamanı ıkınmaktan çekiniyorum
Hulyakuzu Emeltsb evet ama bende kasık fıtığıda oluştu, yürüyüş yapamıyorum, çok tesekkür ederim bilgi için
Tugcemre08 2 gündür yorum yapamıyorum. Hemoroid yani basur sorunu bende de var. Doğum sonrası tek iyi gelen şey kara merhemdi. Ama hebelikte etkisi olur mu bilmiyorum. Dr. Sorup mutlaka sakıncası yoksa kullanın derim..