arbukerva Allah sağ selamet vaktinde kavuştursun inşallah🤲🏼ben anadolu yakasında oturuyorum.. benim 27 haftaya ve 32 haftaya uyumlu iki çocuğum küvez süreci yaşadı. Evime yakın olduğu için Çakmak erdem hastanesine gidiyordum ama doğum konusunda kararsızdım, küvez sürecini çok araştırdım. Devlette anadolu yakasında Zeynep Kamil, ümraniye eğitim araştırma ve Göztepe eğitim araştırma hastanesini önermişti doktorlar, çok minik doğan bebekler için özellikle tam donanımlı hastane olması çok önemli, bi de her hastanenin ileri düzey prematüre tecrübesi olmuyor .. ben Çakmak erdem hastanesine emanet ettim yavrularımı. devletteki bebeklerin , özellikle riskleri büyük olan bebeklerin buraya yönlendirildiğini duydum, herhangi kayıpları var mı diye yoğun bakım doktoru ile de konuştum, benim bebeğimden daha mimiklerini bile taburcu etmişler sağlıkla . 960 gramdı kızım, çok şükür doktorumuzun tecrübesi ve bilgisiyle büyük riskleri atlattık sağlıkla taburcu olduk. Allah bütün annelere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Avrupa yakasında bulamazmasınız bu bahsettiğim yerleri bi araştırın sevgili anne❤️