Kubracls Kızlar suyumun gelmesiyle hastanedeyim şuan nst ye bağlıyım sancılarımı karşılıyorum 2 cm açıklığı var bana dua edin paşamı sağlıkla kucağıma alayım 💞😘 bebek isteyenler ve doğumunu bekleyenler duamdasınız ☺️
Sedaahmet Kubracls Ay ne heyecanlı. 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. İnş kolay doğumun olur. 😊 darisıda bana inş. 😁
worin Kubracls yaaaaaa ama bana da dua et benim doğumum da başlasın😂🙏🏻 tek sancıda kurtul inşallah sağlıkla al kucağına bebişini cnm :) haber ver doğrunca
Dlrm Kubracls Ben de doğumdan çok korkuyorum yalvarırım banada dua et benim de doğum güzel geçsin bebeğim sağlıkla gelsin senin duaların kabul olur şimdi lütfen🙏🏻 Sen de bir avazda kurtul inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına
Alieva_Cinare_2808 Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım. 🙏🙏😍😍😍 Ne güzel işte kavuşuyorsun sonunda. 🤰👶😍🙏🥰
SeymaYlmz Rabbim kolaylıklar versin tek nefeste kurtulursun inş canım bize de dua et bizde kurtulalım 🙋🏻♀️💕💕
iremm05 Kubracls Rabbim yardimciniz olsun kolaylikla sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah bende hastanedeyim banada dua edin 🙏
Askkokuluyavrum Kubracls allah sağlıkla kucağına aldırsın canim benim Rabbim bir avaz da bir nefeste doğurmanı nasip etsin ne mübarek günler Allah yardımcın olsun duanı eksik etme
Minikkus65 Kubracls ikinci düştüğümde rastalmistim nst ye bağlı bi hamileye. Tabi arka tarafta bağıran üzeri elbiseli hamileler Allahimmmmm korkuyorum 😞😞 Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucagina alırsın inşallah.. 💕🙆♀️