Simya2810 Serklajlıyım. 36+5 haftalığım şu an. Dün doktora gittim dikişlerimi almadı. İzne çıkıyormuş döndüğünde 39. Haftam olacak. Gelince alırız dedi, normal doğurmak istiyorum dikişleri almak için çok geç değil mi? Sizlerinki kaçıncı haftada alındı?
Sema_nur60 Simya2810 oha sacmalığa bak canım 37 de alınması lazım brnşm 37 de alındı 39+3 te normal doğurdum cok tehlikeli demişlerdi bana. Doğum başlarsa dikiş patlar Cok büyük hasar verir demişlerdi
mucizemgelsin61 Sema_nur60 Aa gerçekten öylemi bende yarın aldırıcam dikişlerimi 37. Oluyorum annemde niye erken alıyorlar günü dolsaydı diyor😌 tehlikeli olduğunu bilmiyorum bir an önce yarın olsun da aldırayım inşallah
mucizemgelsin61 Simya2810 Öylemiii 2 doktora sorduysanız vardır bi bildikleri cnm rahat ol peki baskı oluyor mu dikişlere ? benim arada çok canımı acıtıyor olduğum yerde kalıyorum yatağa zor atıyorum kendimi hemen uzanıyorum
Simya2810 mucizemgelsin61 yani bende çok olmuyor açıkçası, çok nadir çok temizlik yapıp kendimi yorduysam anca
mucizemgelsin61 Simya2810 E o zaman iyi benim çok oluyor mesela son zamanlarda dikişleri aldırmam şart yani heralde gidicem birazdan bakalım nolcak belkide açılmamda vardır
Simya2810 mucizemgelsin61 inşallah acısız geçer sürecin, bakalım alınınca bana da bilgi verirsen sevinirim merak ediyorum nasıl olduğunu
Simya2810 mucizemgelsin61 ana dikişler alınmadan sancılarım başlayacak diye geriliyorum, erken alınmasını tercih ederdim. Çok geriliyor insan böyle
mucizemgelsin61 Evet kızlar aldırdım bugünden beri hastanedeydim akşam üzeri geldim eve.. Yani dikiş alınırken hissetmedim diyebilirim o ipi çektiğini hissettim ama inanın o kısmı hiç acılı değil beni zorlayan o vajina girişine spekulum takıp açıyorlar ya ona çok dayanamadım yani kastım çok kendimi karnıma falan ağrı girdi doktorları azıcık zorladım ama sonuç olarak aldırdım kurtuldum daha rahatım şimdi en azından şimdi o stresi yaşamıcam doğum sancılarını bekleyeceğim artık😌 nst ultrason falan birsürü şeye baktılar sonra çıktım
melosunbebikosu mucizemgelsin61 dikiş alındıktan sonra kanamanız oldu mu acaba benim kanamam oluyor ped takıyorum onada geliyor peçeteye silince de geliyor