Hayırlı sabahlar kızlar size doğum hikayemi anlatmak için yazıyorum cuma günü doktoruma geldim perinitoloji bölümüne yönlendirdi 37+6 olduğum için ve gebelik şekeri olduğu için bekletmeyelim dedi yatış verdi öğlen 12de yattım 1 saat nst bir saat dinlendim kendi sancım felan hiç yoktu alttan fitil verelim dediler nst de sancım çıkti çok güzel sancıların dedi hatta bu kadr sancı istemiyoruz dedi nst de sancım çıkıyor ama bende yok ayağa kalkınca hiç bişeyim kalmiyordu dün yine fitil verdiler baya sancım oldu ama 24 saati geçkin 1 cm bile acilmam yoktu akşam 9da hemsire geldi nst kağıdını doktora attı geldi gitti bı terslik olduğunu farkettim bı anda 2 doktor 3 4 hemşire geldi nst ile kalp atışı aynı değil dedi senin sancın bebeğe zararı oluyor dedi kalp atışı baya hızlandı acil sezeryan dedi doktor 9bucukta girdim 10 buçukta çıktım bebeğimin solunumunda biraz problem olduğu için yeni doğan yoğun bakımina aldılar dikislerim yoruyor beni ama bu gunelerde gececek ben evlendim darisi bütün hamilelere su gibi doğumunuz olsun inşallah