Sevdaaa121 Merhaba kızlar reglime 5 gün var ve erken gebelik testim negatif sonuç verdi. Aranızda bu şekilde negatif sonuç alıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
gizzemm0 Sevdaaa121 Ben de reglime 4 gün kala testte negatif görmüştüm. 3 gün sonra tekrar erken gebelik testinde silik pozitifi gördüm.
october Sevdaaa121 5 gün kala negatif 4 gün kala sabah ilk idrar negatif yine 4 gün kala öğleden sonra pozitif.
Murff Reglme 5 gün kala kaset test yaptım negatifti regl günün sabahı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 5+3 olduk🤗
Kontes0 Ben de 1 gün öncesi bile negatif çıktı hem normal test hem erken olandan yapmıştım regl günüm geçince kan verdim orda öğrendim
Sevdaaa121 vilanelle ben de hiçbir belirti yok ama olsun çok istiyorum negatif görünce üzülüyorum insan
Baliimsid Sevdaaa121 bende de be göğüs ağrısı ne mide bulantısı ne karın ağrısı vardı sadece çok çişim geliyordu sürekli gidiyordum sanırım ondan anlamıştım. Hatta regli günüm regli olacakmışım gibi ağrım olmuştu ama sonra geçti
Kontes0 Benim de hiç belirtim yoktu ama sadece göğüs ağrım çok fazlaydı umarım kanda pozitif görürsün 🙏💗💗
Babyiscomingg Sevdaaa121 erken testim regle 1 gün kala negatif çıktı. 1 hafta sonra pozitifti meğer gebeymişimm
Dlkkdr6431 Baliimsid göğüsleriniz ucları koyulaştı mi? Ve hamileyken karın bölgesi veya sağ sol tarafınız da ağrı varmiydş
lilii4 Sevdaaa121 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım regl gecikmemin 2. günü yine erken gebelik testi ile pozitif gördüm
Gul-can0127 Ben regl 4 gün kala hamile kaldım 9. Negatif çıktı 10. Gün pozitif çıktı şuan 13 haftalık
Baliimsid Dlkkdr6431 benim 5 haftadan sonra koyulaştı hafif gıdıklıyor gibi oluyordu ama bariz ağrı hissetmedim