Uykusuzz_koala Almak daha mantıklı? Meme reddi yaşamamak için vermeyi pek düşünmem en başlarda 0 aylık alsam sadece o ayda mı kullanabilirim ? Ay nasıl olacak anlatır mısınız.
Mucizee80 Uykusuzz_koala bna kalirsa ihtiyaç duyunca alın benim oğlum hiç biberon kullnmadı hep elimde kaldı
Asilzedemom Uykusuzz_koala ben ilk oğluma almadım ama şimdi ikinci doğunca okula giderken sagip koymayi düşünuyorum şahsen çünkü okul yakın ama gidip gelirken acıkır falan diğeri oynamak ister diye alicam biri atmıştı bir marka onu alicam bende küçük boyundan
EmelDoga Uykusuzz_koala arkadaşım comotomo yavaş akışlı 0-3 ay hediye aldı. Kendi bebeğinde gaz ve kolik atakları yaşadı ve çok memnun kaldığı için bana da aynısını almak istedi. Alacak olanlar için fikir olsun.
Minnaksever Uykusuzz_koala 0 numara avent aldığım halde meme reddi yaşamıştık belli olmaz belki ihtiyaç duymazsınız ben bu sefer kaşık biberon aldım hemen almayın bence
Zuuhl Bence 0 olandan alın çünkü büyüdükçe akış hızı fazla oluyor bu da meme reddine yol açıyor. Bir de hızlı akışlıda boğazına kaçma yaşanabiliyor
ikibebeliannis Uykusuzz_koala canım hiç alma derim Lohusalık prikolojisi çok tuhaf ağlasa bile acaba doymuyor mu diyoruz evde biberonda olursa direk verirsin Buda meme reddi yapar İhtiyacın olacağı zaman alırsın 🌸Meme reddi yapmayan biberon yok İki kızımda da dökmediğim para kalmadı yine meme reddi yaptı