Edizhr Kızlar dün gece yerleşme kanaması geldi açık pembe lavaboya girdikçe görüyorum peçetede kendini baya belli ediyor ama ağrım sancım birşeyim yok biraz önce yine geldi ne kadar sürer bu kanama
Ememminn Edizhr benim bildiğim 1 gün sürende var 3 gün sürende değişiyor korkma sakın hiç bişey olmaz Allah’ın izni ile
Edizhr Ememminn insalalh canim daha Dr gitmedim hatta son kalam testimi yaptım negatif çıktı kimyasal mi ki düşündüm biran
Mom27agust Benimde lekelnnem olmuştu hamileliğiniz başlangıç haftalarıdır galiba bende 5 . Haftada oldu sonra kahvrerengi tona döndü . 2 ayrı günde görmüştüm bende
Edizhr Mom27agust benimde dün gece başladı işte hala devam ediyo son bir testim kalmıştı onuda yapayım dedim ama negatif acaba kimyasal mi ki dedim
Mom27agust Edizhr ağrınız var mı acaba doktorların ilk sorduğu soru bu oluyor kanamaya eşlik eden ağrı tehlikeli bakılıyor
Mucizeem__ Edizhr canım eğer uzun sürerse doktora bir görün bende geçen ay biraz fazla leke gördüm 1 hafta 10 gün falan ama bişey çıkmadı gebelik yoktu
Edizhr Mucizeem__ gebelik testlerinde çıktı farklı markalarda birde belirtilerim var canım yarın kan vereceğim