Merveanneoluyor Arkadaşlar 33haftalık olduk oğluşumla, 17. Haftadan beri kasılmalarım oluyor. Daha önce 24. ve 29.haftda acil gittiğimde serum ve proluton iğne yapılmıştı. Bu ayki kontrolde de nst de az sancı çıkınca yine aynı iğneyi veriyorum amacımız bir iki hafta bile olsa erken doğmasının önüne geçmek dedi doktorum. İğneyi dün akşam 7 gibi vuruldum, vurulduktan sonra bile 2 3 kez kuvvetli kasılmam oldu. Bu arada bebeğim de halen dönmedi, dönmesi her geçen gün zorlaşacak dedi. Rahim ağzı uzunluğum da iyi 45mm ölçüldü. Bu kasılmaları önemsemeyip haftama göre normal mi diye düşünmeliyim artık🤦🏼♀️🤷🏻♀️ Bebeği bu haftadan sonra dönen var mı aranızda?
Dunyammmmmmm 5 haftadır vuruluyorum o zıkkım iğneyi. Her iki kalçamda fena ağrıyor artık ama kasılmalar bana mısın demiyor. 34 haftaya girmek üzereyiz artık vurulmayacak galiba. Doktorumun amacı 34e kadar tutmaktı. Artık Nstye başlayacağız dedi. En son 20-40 arası çıkmıştı sancılar. İşin özü prolutonu en çok popom hissetti 🥺
Merveanneoluyor Dunyammmmmmm benim de en son öyle çıkmıştı sancım😞 sağlıkla vaktinde doğsunlar inşallah. Gece de oldu kasılmalarım, ve müthiş bir kasık ağrısı ayağa kalkınca resmen yürüyemiyorum batma hissinden