Beydos 40+1 düzenli sancım ve kanamam var sancım sıklaşınca hastaneye gideceğim dua ederseniz çok sevinirim 💕
SeydaNur-Mom3 Beydos Ayy hadi gözünüz aydın çok kolay bir doğum diliyorum. Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi ağrısız sızısız sağlıkla inşallah 🤲🏻🥰
Tutaste_ Allah bı avazda kurtarsın. Rabbiyessiri oku bol bol meryem suresinde allahım saglıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🥹🥹
sedefyrs1101 Benimde 10 dk arayla düzenli kasılmalarım var hastane yakın 5dk ya düşmesini mi beklesem şimdi mi gitsem bilemedim 3.doğum çabuk olur diyorlar
Tgbkts sedefyrs1101 canim allah kolaylık versin inşallah saglikla gelsin minis ama bence git acilmaya gore geri cikarsin olmazsa
Sonay-123 Rabbim sağlıkla bir avazda kucağına almayı nasip etsin canım sende sağlıkla kolay şekilde doğurursun inşallah iyi düşün hep Meyrem süresini dinle yada oku doğum kolaylaştırır dediler bana da
Beydos Hepinizden Allah razı olsun kızlar doğum gerçekleşti Rabbim bekleyen herkesi bi avaz da kurtarsın 🥰
fairytale07 Allah analı babalı, sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza inşallah sizde dua edin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım bizde Allah’ın izniyle 🥹🤲🏻🌸