SMB aycinelizsmom çok mutlu olun inşallah 💗🤲🏼 Ben de yarın öğleden sonra sezeryan olacağım hayırlısıyla.hep normal bekledim istedim ama nasip. Sizce öğleden sonra için ben sabah kahvaltı yapmayayım mı? Ve çok önemli bebeşinize hemen süt verdiniz mi nasıl oldu , aç kalmıyor değil mi odaya çıkana kadar ❣️
aycinelizsmom SMB kuzum doktor bana gece 12den sonra bir şey yiyip içmek yok dedi, oruç gibiydim. Dikişim bittikten sonra beni kanama kontrolü için aşağıda beklettiler o esnada kızım yanımdaydı, emzirmeye çalıştım hep. Ama bu süreçte mama vs verilmedi
SMB aycinelizsmom anladım canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Bize de kucağımıza almayı sağlıkla inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🥲
Minat9496 aycinelizsmom yani bizim seni le 39+3de aynı tarihte, şehir hastanesinde bende Bursa ' daki Sehir hastanesinde doğum yapmamız şaka mıı 😍😍 kurtulduk canım ya gözümüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️
aycinelizsmom Minat9496 ya ben demiştim ama sanaaa aynı gün doğururuz belki diye. Çok sevindim, analı babalı büyüsün yavrularımız 😍😍😍
Blueeberryy aycinelizsmom 😂😂😂 icerdeykenmi rahat disardaykenmi onu bilimde rahatlim bari😂 neyseki haftaya yatis verdi gelmezse suni muni bişiler olcak😂
Blueeberryy aycinelizsmom 😂😂😂 bakalim benimde az kaldi insallah 😍 kediler gormustur bebisi varmi problem 🤣