Kızlar bilenler biliyor bebeğim 38.hafta bana sürpriz yapıp makat gelişe dönmüştü doğumum da mecburi sezaryene… 11.01.2025 yani dün sezaryen günümdü, gece 12den sonra bir şey yiyip içmedim tabi zar zor uyudum, yavruma kavuşacağım için çok heyecanlıydım. Sabah 9da hastaneye acilden giriş yapıp yatışımı yaptım, sonra damar yolu vs beni doğumhaneye sancı odasına aldılar, nst bağlandı sonda takıldı yaklaşık yarım saat orda bekledim, derken doktorum geldi beni ameliyathaneye aldılar. Anestezist geldi nasıl anestezi istediğimi sordu, burada yazılanlara güvenip spinal istedim, iyi ki de spinal istemişim, ayaklarım uyuşup ısınınca benimle sohbet etmeye başladı herkes ve hepsi aşırı merhametliydi 🌸 sonra sarsıntı hissetmeye başladım birkaç çekiştirme sonrası hop kızımı yanağıma kondurdular o an içim eridi öyle söyliyim 🥹🥹 10:35te kızım doğmuştu sonra giydirip iğnelerini muayenesini yapmak için götürdüler benim dikişm bitince kanama kontrolü için 2saat orda tuttular, bu arada kızım yanımdaydı 1 gibi de odaya çıktım. Ağrım var yalan değil ama yanımda uyuyan yavruma değer dedim Allah’ım isteyenin kucağını boş bırakmasın, herkes sağlıkla kavuşsun yavrusuna 🌸 hikayenin bence pozitif olmasının sebebi şehir hastanesinde doğum yaptım ve bütün ameliyathane ekibi son derece merhametliydi 🌸