İyide hepsi doktor zaten sizin sezeryan doğumunuza girecek olan doktorda kimbilir başkasının çok istediği bir doktor. Ben bu şeyi çok anlayamıyorum 34 haftalık gebeyim şehir hastanesi takipliyim ve herdefasındada farklı doktordan randevu alıp gittim aynı doktor alsam bile bazen farklısı çıkabiliyordu ankaradayım. Ama hiç sorun etmedim neticesinde hepsi aynı branş aynı seviye doktorlar. Aslında şikayet etmelik bir durumdeğil gibi çünkü devlet hastanesi bu özel değil dediğiniz gibi takipli doktor ameliyata girmeli diye bir uygulama varsa bile. Şu sebep ortadan kaldırır bence. Diyelimki hastalar yoğunluk oluşturuyorsa örneğin a doktoruna 50 sezeryan talep var diyleim b doktoruna 20 ozaman haksızlık olur ve doktor mümkünatı yok yetişemez zaten budurumu anlatırlarsa zaten haklı bulunurlar. Bence kasmayın güzel düşüncelerinizle bekleyin . Sezeryana asistan doktor sokacak halleri yok için rahatlaması için doktoruna bunları sorabilirsin.
Ki özel den randevu arıyorum demişsiniz, yani bir farkı yok ordakide doktor burdakide
Bence diğer randevunda doktoruna kafana takılanları sor
Asistan falan girmez demi hocam girecek hocada uzman diye sorabilirsin ama cevabı net evet olcak