Erva_41 Kızlar burası yeri değil ama çevremde kullanan yok yeni ev yapıyorum konfor ısı cam kullanan var mı aranızda özellikle ısı ve eve gün ışığı girmesisini engelliyo mu yani evin içini karanlık gösterir mi
Cacaege Erva_41 mimarım, ısıcam çok iyi oluyor evimde de öyle kullanıyorum yaptığımız yerlerde de, İyi yalıtım sağlıyor
Erva_41 AnayimBenAna_ gün ışı açısından nasıl acaba gündüz içersi karanlık oluyo mu bana hep öyle dediler güneş ışığını azaltıyomuş
Erva_41 Cacaege gün ışığını fazla kesiyiyo mu acaba içerleri karanlık oluyo diyenler var bana da o yüzden çok kararsızım ben evi aydınlık seviyorum eşimde soğuk sıcak açısından istiyo
AnayimBenAna_ Erva_41 yoo öyle bişey yaşamadım canım normal geliyor bana. Güneşi kırıyor elbet ama illaki gün ışığı alıyor ev. Benimki winsa hem ısı hem ışık hem ses açısından çok memnunum.
Cacaege Erva_41 şeffaf olanı tercih edin karanlık olmuyor füme renklisi sinerji cam oluyor zaten. Ben çok memnunum yakıt konusunda çok iyi oturduğum bina yeni 2 yıllık alt üst boş ona rağmen diğer iş arkadaşlarımdan daha az geliyor evimizde sıcak ( karstayız 😅)
Erva_41 AnayimBenAna_ bizde o renk yaptırıyoruz çerçeveleri ama bi türlü konforla diğer cam arasında kaldık ben gün ışıgını aşırı seviyorum kesiyo falan dediler kararsız kaldım o yüzden buraya sorayım dedim araştırdım ama kullananlara sormak istedim 🌸