Reyhan07 Erkek bebek sahibi olanlar idrar renginiz sarı mı beyaz su gibi mi ya da koz bebeğe sahip olanlar böyle bişi okudum doğru mu
SeverBurcu Reyhan07 evet değişiyor diyerek giriş yapıyorum çünkü iki kızımda idrar rengim çok açıktı oğlumda çok koyu sarı
seyma0661 Reyhan07 suyu çok içerseniz idrar renginiz beyaz olur az içerseniz sarı hiç içmezseniz turuncu 🤣🤣🤣 cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum
esca344 Reyhan07 gerçekten kızsa eğer idrarınızın rengi açık oluyor diyene inanacak mısınız benim aklım almıyor 😂 idrar rengi alınan sıvıya göre değişir erkeğe kıza göre idrar renk almaz inanmayın şöyle şeylere
Reyhan07 esca344 inanmak değilde sadece ne kadar doğru doğruluk payı var mı ondan sordum ben zayen sağlıkçıyım idrarın oluşma sistemini biliyorum ama bazen hormonal olarak değişiklikler olabiliyor gebelikteki hormonlar kaynaklı
Esra5151 Reyhan07 o kadar çok su içmeme rağmen koyu oluyor benimki artık kafaya takiyordum 9 aylik oldu halen koyu cinsiyeti erkek ama ondan mı öyle orasını bilmiyorum 🫣
Reyhan07 Esra5151 ya öyle okudum gebelik belirtileri cinsiyet belirtileri ne kadar doğru merak ettim bende gebe olanlara bi sorayım dedim