Sudem Evettt sonunda bende doğurdum ❤ Ha geldi ha gelicek derken kuzum miskinlikten kanala bile girmemiş 😁 Normal düşünüyodum ama ne açılma, ne sancı, ne su,ne de nişan 😊 kuzum çok yukardaydı. Günümüzü almıştık, son kere doktorum çatı muayenesi yaptı ve sezeryana aldı. Tabi ben bi panik,bi heyecan deli dana gibi etrafa bakınıyorum 😂 yedi sülalem geldi, sözde süpriz edicektim doğumumu 😁 Odama çıktık, tabi bende nabız 100% soyundum giyindim felan derken, "ameliyathaneye gidiyoruz artık" dediler. Kurbanlık koyun gibi sedyede yattım. Tabi annem öle ağlıyoki bende başladım ağlamaya 😁 Ameliyat haneye indik. Ben yalvarıyorum ,belimden iğne acıycakmı? Ne olur elimi tutun,lütfen acımasın felan derken bi anda anestezi uzmanı iğneyi yaptık demesinmi 🕺 ben şok 🤭 tabi ayaklar uyuştu fln ama hissedicem acıyı modundayım ben 😂 sonra bi anda kuzumun sesi .O anın tarifi yok, cümleler yetmez.. bi anda karşımda ❤ deli gibi ağlıyorum, annem annem diye bağırıyorum 😭 sonra kuzumu koynuma verdiler ,öptum kokladım. Şükürler olsum atlattım.. Sadece uyuşturucunun etkisi gidince ağrı oluyor,e haliyle sonuçta ameliyat 🤷♀️ ama gaz çıkarana kdr 🤭 Rabbim isteyen herkeze versin bu güzel duyguyu,hamiş arkadaşlarımda sağlıkla kucaklarına alsınlar. Hiç korkmayın, dünyanın en güzel şeyi. Tarifi yok,paha biçilemez ❤😍
Sudem Glcdmrdmr peogramı silmiştim dayanamayıp tekrar yukledim 😂 simdi gordum cevabını cnm 😬 ağrı olunca bana ağrı kesici verdiler,iğnede verdiler hapta cok iyi gelmişti. ❤