Leydiii Kızlar bana çok ıyı hır doktor tavsiyesi lazım 16 haftalık hamıleyım daha gıdebılecegım duzenlı bır doktor bulamadım. Anlayışlı benı anlayan verdıgı cevaplarla benı tatmın edebılmelo ılk gebelıgım ve oldukça acemıym. Antalya devlet hastanesi
tugcebaby1 Sehir hastanesıne gıdıyorum benım fatma elif hanıma cok tatlı bır kadın inst sayfasıda var takıp edebılırsınız
Beyazmelekkk tugcebaby1 sezeryana kendisi giriyor demi bende ona gidiyorum son 2 muayenedir . Ama geçen post açılmış şehir Hastanesi’nde artık belli Dr sezeryana girmeyecektir diye.
tugcebaby1 Beyazmelekkk konuşursanız tek size güveniyorum die ameliyat günlerinden birinde verir eminim ki yardımcı olmaya çalışır
busyet2002 Beyazmelekkk sizi kendisi takip eder planlı sezaryansa gün verir kendi girer tabi ama gece gündüz acil bi suyunuz gelir kanamanız olur acil sezaryen gerektiren bi durum olursa o zaman icapçı hekim kimse o yapar ameliyatı acik durumlarda her doktor kendi muayene ettiği hastanın ameliyatı için gelmez o gün kim nöbetçiyse şansına
tugcebaby1 Beyazmelekkk verir herhalde ben daha 13 haftalık gebeyim o yüzden tam bilemiyorum ama siz konuşun girecek şekilde ayarksr bence